Wat is 'wee5huis'?

In het kader van het weeshuisproject willen wij u graag kennis laten maken met de volgende campagne. Het betreft de campagne ‘wee5huis‘. Onder het mom van ‘onderschat nooit één daad van goedheid‘ willen wij middels deze campagne, op een laagdrempelige manier, eenieder in staat stellen een onderdeel uit te maken van dit grootse project. Groots omdat onze geliefde profeet ﷺ zelf als wees is opgegroeid. Groots omdat we met dit project permanent onderdak willen bieden aan 80 weeskinderen. Groots omdat de profeet de positie in het paradijs van degene die de wees onderhoudt ten opzicht van hem ﷺ omschreef door zijn wijs- en middelvinger naast elkaar op te steken. Groots.

 

Ons doel

De doelstelling is middels deze campagne € 50.000,- op te halen. Wij willen dit doen door eenmalige donaties van € 5,-. Wij willen dit dus doen door middel van 10.000 donaties. 10.000 kansen om een aandeel te bemachtigen in dit project. Benut je kans.

 

Tussenstand

€1338,50

Wekelijks geüpdatet

 

Een impressie

Wat kunt u doen?

Stap 1

Doneer veilig en snel via iDeal

De betaling verloopt rechtstreeks via onze bankrekening. Uw donatie staat direct op de rekening en komt volledig ter beschikking van het weeshuis.

Stap 2

Zegt het voort!

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen.

Wie iets goeds doet ter grootte van een mosterdzaadje, zal het dan zien…

– Soerat az-Zalzalah:7