Actueel

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws!

18.000 behoeftigen 👥 tijdens de Ramadan 🌙 een iftar-maaltijd schenken 🍲 voor maar €3,- per dag

“Dus wanneer jij klaar bent (met jouw bezigheden), span je dan in (voor andere daden van aanbidding).”

✔Gisteren sloten wij alh’amdoelillaah dankzij Allah en vervolgens onze gulle donateurs de inzameling van het Ramadhaan 🌙 voedselpakketten. Vandaag hebben wij het Iftar-project gelanceerd. Tijdens het Iftar-project worden gedurende de gehele maand Ramadhaan 18.000 maaltijden 🍲 uitgedeeld.

Ons doel met het organiseren van al deze projecten is het realiseren van de tevredenheid van Allah door het nakomen van de Soennah van de profeet ﷺ waarmee wij uiteindelijk behoeftigen en minder bedeelden bijstaan.

Geef gul op de weg van Allah en vul je spaarrekening van al-Aakhirah. Help ons om dit project te realiseren. Als we allemaal €3,- doneren dan kunnen we binnen no time de inzameling voor het Ramadhaan Iftar-project afsluiten 🌙

Overgeleverd door Zayd ibn Khaalid al-Djoehanie (moge Allah tevreden met hem zijn) dat de boodschapper van Allah ﷺ zei: “Wie een vastende zijn vasten laat verbreken zal dezelfde beloning als die van hem krijgen terwijl de beloning van de vastende persoon niet wordt verminderd.” Overgeleverd door at-Tirmidzie.

💶 Steun ons via: https://www.salaamfoundation.nl/doneer/?project=63e3cf237b1889f1e7ce7688

Voor meer info: https://www.salaamfoundation.nl/projecten/iftarproject2023/

🤲🏻 Moge Allah je goede daden accepteren.

 

Iftar2023

Deel met vrienden/familie: