Actueel

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws!

De donatie van de 14-jarige Chaimae wist ons allen te ontroeren

Snakken naar de beloning van Allah (de Verhevene), streven naar een permanente glimlach op het gezicht van de weeskinderen, een onwaarschijnlijke hoeveelheid aan donaties en een nieuwe mijlpaal in het definitief verwezenlijken van het weeshuis, dit waren de ingrediënten van de inzameling van Salaam Foundation van 1, 2 en 3 mei.
Deze inzameling, in het eerste gedeelte van Ramadan, wist alle stoutste dromen te overtreffen. Voor de organisatie was het correct bijhouden en het tijdens de inzameling opnoemen van de donaties en ware opgave, juist omdat de hoeveelheid aan donaties dermate enorm was.
Duidelijk is dat er enorm veel potentie in de gemeenschap verborgen zit. Opvallend was het grote aantal donaties uit België, waardoor duidelijk is dat goedheid de landsgrenzen overstijgt. Voorts doneerden ook de nodige niet-moslims en jong oud wist te doneren. De donatie van de 14-jarige Chaimae wist ons allen te ontroeren.
Het uiteindelijk totaal ingezamelde bedrag aan het eind van de 3 dagen bedroeg: 120.921,11 euro. Wij vragen Allah (de Verhevene) om jullie allen rijkelijk te belonen.

Onze dank gaat oprecht uit naar iedere donateur.

wassalam
Deel met vrienden/familie: