Actueel

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws!

Benefiet t.b.v. de inrichting van het weeshuis 💰 🌙

Salam alaikoem warahamtoellaah

We zijn verheugd je te informeren dat de afbouwfase van het weeshuisproject naar verwachting deze zomer zal worden afgerond, inshaa-ellaah. Na de voltooiing van deze fase zullen we direct beginnen met de eindfase: de inrichting van het weeshuis.

Samen hebben we met je steun en vrijgevigheid het weeshuis van de grond af opgebouwd en de eerste twee fasen succesvol afgerond. We zijn dankbaar voor je bijdragen en het vertrouwen dat je in ons heeft getoond.

Nu vragen we je hulp om de derde en laatste fase, de inzameling van de inrichting van het weeshuis, te voltooien. We hebben volledig vertrouwen in Allah en vervolgens in onze gewaardeerde donateurs zoals jij om ons te helpen ons streefbedrag van €100.000,- in te zamelen.

In de laatste gezegende nachten van Ramadhaan houden we een driedaagse online benefiet op 🗓️ 14, 15 en 16 april 2023.  We nodigen je graag uit deze mogelijkheid te benutten om ontelbare zegeningen en beloningen te ontvangen. Laten we deze kans benutten en ons streefbedrag bereiken om het weeshuis compleet te maken.

 

Deel met vrienden/familie: