Verlicht hun lasten

Schulden van mensen in financiële moeilijkheden aflossen
Donatiedoelstelling voor dit project: € 20.000
50% gedoneerd/€ 9.907 te gaan.
Doneer Nu

Verlicht de lasten van mensen in nood

Dit project heeft als doel om het leven van mensen die te maken hebben met financiële moeilijkheden te verlichten door hun schulden af te lossen. We richten ons op individuen die worstelen als gevolg van hun penibele economische situatie. Door samen te werken kunnen we hen ondersteunen op hun pad naar economische stabiliteit.

Overgeleverd door Mohammed ibn al-Moenkadir dat de profeet Mohammed ﷺ heeft gezegd: “Eén van de meest voortreffelijke daden is het verblijden van een ​​gelovige door zijn schuld af te lossen, zijn behoefte te vervullen of hem te verlossen van een last.” (Sah’ieh’ al-Djaami’) Het is een islamitische voorschrift om degenen in nood te helpen en hun lasten te verlichten.

Gezamenlijk kunnen we het leven van behoeftigen aanzienlijk verbeteren

Als we samenwerken, kunnen we een verschil maken in de levens van mensen die geconfronteerd worden met financiële moeilijkheden. Door hun schulden af te lossen en te voorzien in hun behoeften, kunnen we hen ondersteunen en een kans geven op een betere toekomst. Laten we elkaar helpen om de boodschap van de profeet Mohammed ﷺ te belichamen en de lasten van onze medemensen te verlichten.

 

 

Deel met vrienden/familie: