Weeshuis project (ruw bouwwerk)

Wees één van de buren van de profeet ﷺ in het paradijs!
Donatiedoelstelling voor dit project: € 520.944
100% gedoneerd/€ 0 te gaan.
Doneer Nu

Klik hier & deel dit project met vrienden/familie middels WhatsApp!

Laatste update: 01 mei 2023

Een weeshuis! Je kunt het wel het project van het leven noemen. Een project waarmee de Barmhartigheid van Allah op je laat neerdalen. En waarmee genade en zegeningen bereikt worden. Een project dat je laat behoren tot de rechtschapenen. En waarvan zijn impact ook na je dood zichtbaar zal blijven.

De investeerder in dit project zal begunstigd worden met het vergezellen van de beste der mensen, onze geliefde profeet Mohammed, moge de vredegroeten en zegeningen met hem zijn… Weet dat de onderhouder van slechts één wees deze geweldige rangen verdient, laat staan iemand die zorg draagt voor tientallen wezen!? Veeg de tranen van de wezen af, stil hun honger, bedek hun onschuldige lichamen, verzacht hun leed en breng verkoeling op hun harten die door de afscheid van hun ouders branden.

Naast deze leegte waar de wezen mee te maken hebben, lijden deze onschuldige kindjes aan armoede, ontbering en ellende! Om het leed te verlichten voor deze behoeftige kinderen vraagt Salaam Foundation u om te investeren in deze winstgevende handel. Handel dat nooit verloren zal gaan. Over deze deal heeft de boodschapper van Allah ﷺ gezegd: “Ik en de onderhouder van de wees zijn zo in het Paradijs.” En hij bracht zijn wijsvinger en middelvinger bij elkaar.” Overgeleverd door al-Boekhaarie.

Voortgang bouwproces